Portugal
Blijf op de hoogte en volg isolde
05 Mei 2008 | Nederland, Leiden
Gisteren zijn we in Portugal aangekomen...in Porto. We hebben veel plaatsjes bezocht gisteren met als afsluiter het Porthuis..!Dat vonden de gasten erg leuk. Vandaag mag ik iedereen er alleen op uit in Porto en heb ik even de tijd om dingen bij te werken...
Met mij gaat het al een stuk beter en gelukkig zijn de laatste twee zieken gisteren weer bij de groep gekomen.Ik ben dus weer compleet.
Wel was het gisteren aan het einde van de dag weer een beetje vervelend want we stonden bij het verkeerde hotel, gelukkig heb ik een oplossing kunenn vinden..De communicatie met het agentschap verloopt zoms moeizaam..
Gisteren heb ik een tussenevaluatie gehouden en de groep is heel tevreden met mij maar zou alleen wel wat meer praktische informatie willen hebben, dat vind ik nog wel lastig want dan moet ik ver vooruit werken en ik ken de steden ook niet!
De chauffeur is gelukkig na gisteren weg..hij had een zeer negatieve invloed op de groep..Zelden zo'n man meegemaakt terwijl we met zijn allen toch geprobeerd hebben hem goed te stemmen...!
Portugal is een heel ander land als Spanje. Vandaag gaan de mensen erop uit en heb ik weer een beetje een rustdag..IK ga proberen van alles te regelen vandaag...!
Groetjes en nog steeds zo warm in Nederland??
Isolde
06 Mei 2008 - 12:33
Monique:
Hoi Isolde, het is hier lekker warm. De zomer lijkt nu toch voorzichtig te beginnen. Fijn dat je je weer wat beter voelt.
Wanneer kom je eigenlijk terug?
Ik vind het wel weer een hele onderneming van je. Succes verder.
Groetjes Monique.
06 Mei 2008 - 19:00
Isolde:
ha monique,
ik ben nu al voor de volgende groep aan het regelen over twee dagen ga ik terug naar madrid me de achttrin om de volgende groep op te vangen,
groetjes,
isode -
07 Mei 2008 - 05:43
Ronald:
Het is de hele week meer dan twintig graden maar helaas moet ik werken deze week. Ik heb er helemaal geen zin in. Begin je het nu al een beetje leuk te vinden om reislijdster te zijn?