Reislijdster zijn
Blijf op de hoogte en volg isolde
07 Mei 2008 | Nederland, Leiden
Het bestaan als reisleidster begint al een beetje te wennen...Momenteel ben ik n Nazare, een plaatsje aan de kust van Portugal...nog erg traditioneel vergelijkbaar met Katwijk, heel traditionele bevolking, heel katholiek maar ook erg arm...Ik begin te wennen aan de dagelijkse vragen en weet waar ik me op moet voorereiden. Morgenavond is de laatste avond met deze groep en ga i een etentje organiseren in Lissabon...Daarna vertrek ik weer naar Madrid, met de nachttrein, inmiddels veel wijzer en hoop ik meer ervaren.
Werken bij de overheid is anders als in he bedrijfsleven heb ik ervaren...Prijs en kwaliteit spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven..inmiddels begin ik ook zakelijker te worden..:~)
Naast het zakelijke aspect is het communicrn met mensen in dit beroep ook ongelooflijk belangrijk..
en daarbij rekening houden met verschillen tussen ensen, dus net onderwijs niet waar???
Groetjes en laat vooral wat van je horen...
Isolde