Evacauatie Na Tsunami alert
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
12 Maart 2011 | Chili, Arica
Over kwartiertje vertrek ik naar Bolivia na de nacht doorgebracht te hebben in een hostal aan de overkant van het busstation...Gisteren moest ik namelijk evacueren....Er was een tsnunami alertgegeven voor de hele kust van Chili, wat betekent dat alle mensen hogerop moesten gaan. Dit is nog nooit gebeurd in Chili en gisteren was dan ook een heel bijzondere dag...De televisie zond 24 uur per dag informatie uit en om de zoveel tijd kwam de minister van binnenlandse zaken een update geven...Ook cirkelden er helicopters rond, politiepatrouilles en motors met politie..De mensen hier waren heel bang, er waren supermarkten die geplunderd werden want een jaar geleden is hier ook een terremoto met tsunami geweest en heeft heel veel doden gebracht. De voorzorgsmaatregelen waren toen niet voldoende. Ik denk dat ze nu wel voldoende zijn want afgezien van wat materiele schade is er geen sprake van persoonlijke schade,
Groetjes van een weer een beñlevenis rijkere isolde
13 Maart 2011 - 15:25
Isolde :
Wat heb je mij weer laten schrikken de hele week na de ramp in Japan en later toen ik hoorde datb er meer landen konden die zich in moesten voorberijden op een mogelijke ramp Ik had nog niet Cihli gehoord maar na jouw mailtje bleek ook daar getroffen was Ik hoop dat nu weer veilig in Bolivia zit en nu maar af wachten tot de volgende verrassig ik hoop nu op een leuke Hier alles oke het wordt nu een beetje lente hier liefs mama -
04 April 2011 - 12:16
Isolde :
Het is een beetje vreemd met de laatste berichtjes ik krijg steeds Wouter 2oo8 op mijn scherm is eriets wist/ Van Ronald hoorde ik dat je een fiets had gekocht dat lijkt me een goed idee dat gaat volgens mij gemakkerlijker dan lopen Met mij is het goed Woensdag heb ik weer een verjaardag nu vanPiet en vorige week van Fenna verder geen nieuws alleen ben ik veel in de tuin bezig alles begint nu uit te groeien erg mooi Het is nu echt voorjaar in mijn tuin met heel veel viooltjes groetjes liefs mmama -
04 April 2011 - 12:16