Paashaas en demonstrraties
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
16 April 2011 | Bolivia, La Paz
Deze week is de paashaasop bezoek geweest bij de Nederlandse school. Twee leerlingen waren paashaas en hadden 90 eitjes verstopt...Het was een gezellige middag met wel 20 kleintjes die helemaal opgewonden waren....We waren naar de Jardin Botanica gegaan,een prachtige tuin waar je zoiets kunt doen.
En nu is het paasvakantie, gisteren ben ik naar la Paz gevlogen, een prachtige vlucht met uitzicht op de besneeuwde vulcananen. Helaas deed mijn fototoets het niet maar het is echt magnifiek.
In La Paz waren , net als in Cochabamba, bloqueos want er wordt volop gestaakt, ook in cochabamba ben ik nu heel blij met mijn fiets.
Gelukkig kon de taxichauffeur mij van el alto naar het centrum brengen waar ik heb gekenen on der andere naar de demonstratie. In vergelijking met Cochabamba gaan hiert veel meer ouderen de straat op en mijnwerkers. De politie was weer in volle sterkte aanwezig.
Ik logeer in mijn favoriete hotel met een werkelijk heerlijk ontbijt en verwarming!!! Het is heel koud sávonds. La Paz is toch wel een schitterend stad zo liggend tussen een reeks vulcnan en bergen, ik heb gisteren weer een schitterende zonsondergang gezien.
ook ben ik hier flink aan het inhkopen doen geslaan, je hebt hier de zwarte markt want heel handig is voor met name kleding...Voor spotgoedeprijzen heb ik een broekm trui, vest enzz gekocht..klaar om nu over een paar uur naar Chili te vliegen,
Ik moet nu naar vlieghaven en daar 3 uur wachten en dan vlieg ik naar Santiago,
Tot Santiago,