terugkomtijd - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu terugkomtijd - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu

terugkomtijd

Blijf op de hoogte en volg isolde

06 Januari 2008 | Nederland, Leiden

beste hermien en mamma,
nu gaan we in de luchthaven op zoek naar een slaapplaatsje op de grond en het vertrek staat gepland op 07.00 uur Iraanse tijd.

• 06 Januari 2008 - 18:10

Hermien:

isolde wat is je vluchtnummer of maatschappij, kunnen we kijken of je geland bent op teletekst

• 06 Januari 2008 - 18:59

Wouter:

Hoi Isolde,
    Ik lees nu pas je berichten over je oponthoud. Ik ben morgen in Leiden i.v.m. de startweek en zal doorgeven dat je vastzit (of inmiddels niet meer?). Als alles goed gegaan is, lees je dit niet meer en ben je gewoon op weg naar Nederland en dan zie ik je maandag wellicht.

sterkte,
    Wouter

• 07 Januari 2008 - 04:31

Terug?:

beste hermien, mammam en wouter, Het is nu maandagochtend kwart voor acht in teheran. Voorlopig vertrekken we nog niet. Het is vandaag zelfs op het nieuws hoorde ik. Onze voorlopige vluchttijd is 11.30 uur Iraanse tijd.Vancht heb k in de gebedsruimte doorgebracht, ook een veemde eraring, liggend op tapijten en voor het eerst mijn hoofddoek af in twee tweken. Wouter vandaag ben ik dus zkere niet in Nederlnd, vnmiddaG heb ik een groep studenten die allemaal vanochtend bij paulien zitten, misschen via aar even afzggen?Bedankt in ieder geval voor het doorgeven.Misscir lrukals ze hetiaanse neuws even gaan volgen, weer
    mijn vluchtnummer is IR 765...we zitten hier nu met spanjaarden,fransen en nederlanders inmiddels 25 uur vast. we krijgen geen etenen drinken van iran airway maar iedereen leent geld bij iedereen, pinnen kan immers niet.
    Het iswel schitteend om de zon boven de sneeuw zien op te komen, helaas mogen we niet naar buiten en heb ik geen boeken, dus alle tijd om te internetten
    Maak jullie geen zorgen zodra er bericht ismail ik. We wachten nuop het eerste vliegtuig dat gaat landen want dat betekent dat er gevlogen kan worden heel apart ishet in zo'n stille luchthaven
    Wat doen jullie nu, vertel eens?
    Isolde

• 07 Januari 2008 - 07:28

Gerda:

Hoi Isolde,
    Wat is dit nu weer??? Zit je vast op de luchthaven van Teheran door het slechte weer? En het is rustig op de luchthaven? Zou denken dat het dan wemelde van gestrande reizigers.Als de zon schijnt zou je verwachten dat het weer ondertussen is opgeknapt. Dat er dan ook geen enkele voorziening wordt getroffen op zo'n internationale luchthaven. Heb je nog geld kunnen wisselen om eten en drinken te kopen? Heb je het wel warm genoeg? Wel weer een aparte ervaring. Je hebt tenminste je vlucht niet gemist. Vlieg je rechtstreeks op Schiphol? Ik heb de aankomende dagen louter late diensten. Je mag me wel mobiel bellen als je terug bent 06-23469027. Ik ga zometeen sporten, koken en dan werken.
    Toi. toi, toi!
    Gerda

• 07 Januari 2008 - 12:21

Hermien:

Wij hebben lekker gevolksdanst vanmorgen. Vanmiddag is er een nieuwjaarsbijeenkomst in het gebouw van Waldrikhiem om 2 uur. Of we een borrel krijgen? Verder hier regenachtig afgewisseld met zon en behoorlijk veel wind. Wij beleven eigenlijk niets om je te schrijven. Ik heb op deze manier wel erg goed mijn laptop met draadloos internet ingewijd. Geniet maar van de dingen die wel goed en mooi zijn, je kunt er verder toch niets aan doen. Maar wat zul je moe zijn als je thuis komt. Heb je vast weer vakantie nodig. Groetjes Hermien