Slecht weer - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu Slecht weer - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu

Slecht weer

Blijf op de hoogte en volg isolde

20 Maart 2008 | Nederland, Leiden

Beste allemaal,
Momenteel zit ik in een dichte spaanse taal school terwijl het buiten regent in pijpestelen..Het schijnt de hele dag te blijven regenen. Ik heb een paraplu gekocht en een uur zitten praten met de eigenaressse van een nieuw gestarte spaanse taal school.
Maandag en woensdag krijg ik privelessen de andere dagen is de school gesloten vanwege Semana Santa.
Erg interessant allemaal wantdit is echt iets in opbouw...Ik heb mezelf gelijk aangeboden voor de mogelijkheid om eventueel lessen te gaan geven, nu ik toch zo aan het veranderen ben van werk, lijkt me dit een echt goede gelegenheid..Alles komt nog heel primitief over maar wie weet kan ik meehelpen in de toekomst????
Spannend allemaal, vandaag ga ik de rest van de dag besteden om me verder in te lezen in Spanje, Maarten Steenmeier heeft een schitterend boek geschreven dat een goed overzicht van de vele verschillen in Europa.
Groetjes en laat eens wat van je horen..Morgen is hier alle gesloten maar zaterdag hoop ik weer online te kunnen..
Hasta Luego,
isolde

• 20 Maart 2008 - 16:26

Gerda:

Ha Isolde,
    Nu weer in Spanje. Verrassend als altijd. Ik wens je beter weer toe en heb je al wat gehoord van de Pabo?
    Hier kan het ook zijn dat we een witte paas krijgen, dus dat wordt misschien paaseieren zoeken in de sneeuw. Brr
    Groetje Gerda

• 22 Maart 2008 - 08:33

Gerda:

Hoi Isolde,
    Op het moment sneeuwt het hier, dikke vlokken. Wat een verschrikkelijk begin van de lente! Ik heb ook wel eens meegemaakt dat je eind maart al lekker buiten in het zonnetje kon zitten. Wat een verschil.Vanmiddag en morgenvroeg moet ik werken.Zometeen nog even boodschappen en huishouden doen.
    Kan ik je nu ook privé mailen of msn-en of alleen via deze openbare site?
    Nou Hasta Luego!
    Gerda