Dinsdag 25 Maart
Blijf op de hoogte en volg isolde
25 Maart 2008 | Nederland, Leiden
Vandaag weer een zonnige dag hier in Andalusie..Morgen evrtrek ik weer helaas..Ik zou hier best willen wonen, het is hier prettig en rustig. Gisteren heb ik wat rondgelopen en er staan heel veel huizen et koop. Veel Spanjaarden kopen een huisje buiten Competa en gaan daar wonen en verkopen dan hun eigen huis. Ook de huiseigenaar van mijn huis gaat het huis verkopen en gaat weer wat anders ondernemen..Dat is wel opvallend hier, er wonen nogal wat mensen die van alels doen en dan weer verder gaan.
Gisteren gepraat bij mijn buren, zijn twee deense vrouwen die vorig jaar hier een huis hebben gekocht, prachtig om zo in de winter te kunnen leven.
Mijn spaans begint te evrbeteren, vanochtend heb ik geprobeerd El Pais te lezen, zijn toch nog best complexe zinnen.
Hoe ie het weer nu in Nederland???
Isolde
25 Maart 2008 - 12:24
Gerda:
Ha Isolde,
Het sneeuwt hier. Met de paasdagen was het tussen de sneeuwbuien door ook nog op de goede momenten droog, zodat al onze plannen gelukkig doorgang konden vinden.
Hoe laat ben je morgen weer thuis?
Groeten van Gerda -
27 Maart 2008 - 09:56
Tante Greet:
Nu dat heb je maar weer achter de rug.Wat ben je toch ondernemend.Fijn dat je je spaans wat bijgespijkerd hebt.Nog even en je bent met je volgende reis bezig.Ik hoop echt Isolde dat je het leiden van een reis goed zal bevallen.
Hoe is het met de PABO?
Liefs frits en greet. -
27 Maart 2008 - 09:57
Greet:
We zitten in Lodeve. Heerlijk weer.