Tweede dag
Blijf op de hoogte en volg isolde
27 April 2008 | Nederland, Leiden
Vandaag werk ik op mijn eigen laptop maar dat is vrijd duur, voor een urtje kost dit 6,5 euro terwijl als ik in een internetcafe zit het maar 1 euro kost, Voordeel is wel dat je je eigen programma'shebt...De laptop is alleen een heel gesleep.
Gisteravond een goede reflectie gehad op de eerste ervaringen van de groep..ze willen vooral lekker eten en ik heb daarom allerlei nformatie over eten gegeven..Het afrekenen ging gelijk mis, peentjes zwten moet ik ook wer leren hoe je dat aanpakt. Vanochtend was iedereen goed uitgeslapen en was de sfeer veel beter en ook ik leer door ervaring..Morgen vertrekken we naar Salamanca en zometeen ga ik mijn chauffeur ontmoeten,
ik ben benieuwd...!
Hoe gaat het allemaal in Nederland?
Isolde
28 April 2008 - 15:28
Isode:
je bericht gelezenga zo door en blijf rustig met mij gaat6 het prima Hermien helpt me nu even mijn huiz staat helemaal op de kop je weet niet wat je zietals je thuis komt
liefs mama -
03 Mei 2008 - 06:44
Ronald:
De zomer is begonnen en de temperaturen zijn boven de 20 graden. Daardoor wordt de zin in een glasje rose wel erg groot wat niet echt inspoirerend werkt voor hard werken, maar dat zal ook moeten. Alles goed hier, Hannah is haar eerste puberteit voorbij en weer lief en daniel is ook lief. Ze spelen de hele dag buiten.
gr. Ronald