Aangekomen aan de kust - Reisverslag uit Puerto Ángel, Mexico van isolde steen - WaarBenJij.nu Aangekomen aan de kust - Reisverslag uit Puerto Ángel, Mexico van isolde steen - WaarBenJij.nu

Aangekomen aan de kust

Blijf op de hoogte en volg isolde

12 Oktober 2008 | Mexico, Puerto Ángel

Beste allemaal,
Gisteren heb ik een lange tocht gemaakt met een flinke omweg maar het was een mooie route, Ik heb 10,5 uur in een zeer rustige bus gereisd..Je kon mooi naar buiten kijken want er was veel te zien..Eerst ging een stuk door een prachtig groen berggebied en daarna volgden we de kustweg die door echt groen oerwoud ging..Het is hier overal heel groen en er is dus een overvloedige plantengroei.
De weg was goed begaanbaar na de tropische storm die hierlangs gekomen is precies een dag voor ik hierheen ging, ik kon het helemaal in de krant volgen, Odile heet hij. Vandaag is het mooi weer tot nu toe, nu begint het net te regenen(het is 16.00 uur). Vanochtend ben ik naar het plaatsje gelopen, het is heel klein en prettig en er zijn ontzettend veel vissers. Ik was net tijdens de terugkomst uit zee op het strand en kon kanjers van vissen zien..Sommigen 8 kilo, ik hoop dat de foto,s erop willen.
Daarna heb ik hier wat rondgelopen en ben daarna naarhet strand geweest, het is zondag dus zie je veel mexicaanse toeristen maar weinig andere buitenlanders. Ik ben gisteravond een Nederlands stel met een kein meisje tegengekomen. Dat was pas lekker, ik had al een week geen Nederlands meer kunenn spreken en dat is toch wel fijn. Het hotel wordt gerund door Duitsers wat tot gevolg heeft dat er Duitsers zitten alleen. Omdat het zo klein is is het erg gemoedelijk en kom je steeds hetzelfde kleine groepje toeristen tegen,
Ik hoop dat alles goed is in Nederland en Hasta Luego,
Isolde

• 13 Oktober 2008 - 09:32

Gerda:

Ha Isolde,
    Het is hier mooi herfstweer. Echt uitnodigend om er op uit te gaan, ware het niet dat ik weer moet werken. Maar nog een paar dagen en dan heb ik herfstvakantie (en Liz ook. Juri heeft gewoon colleges, maar is nu thuis. Hij heeft gisteren zijn schouder ontwricht bij het skateboarden. Ik weet nog niet wat we gaan doen in de herfstvakantie, maar dat komt vast wel in orde. Jij bent ondertussen weer aan het reizen geslagen. Heb inderdaad de websites even bekeken om je te volgen. Wat leuk zo'n echt vissersplaatsje. Wat spannend om over een paar dagen de grens over te gaan naar Guatamala. Hoe was je afscheid in Oaxaca? Ik heb ondertussen ook mijn eerste inentingen gehad. Hé hou je goed en Hasta Luego
    Gerda

• 14 Oktober 2008 - 00:15

Isolde:

Ha gerda,
    Het afscheid nemen was best moeilijk, je gaat je toch hechten aan de jongens..Zr vonden de muziek wel erg leuk en ik denk zeker dat ik via email contact ga houden.
    groetjes,
    isolde

• 15 Oktober 2008 - 14:51

Mama :

Hier nog even een be richtje de vorige stopte opeens De foto.s zijn erg leuk Weer even iets anders dan dat nare grijze van mexico ik wens je nog mooie dagen liefs