Terug naar Nicaragua - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu Terug naar Nicaragua - Reisverslag uit Leiden, Nederland van isolde steen - WaarBenJij.nu

Terug naar Nicaragua

Door: !!!!!!!!!

Blijf op de hoogte en volg isolde

24 Februari 2009 | Nederland, Leiden

Beste allemaal,

Nog een paar dagen zal ik genieten van alle heerlijkheden de een land als Nederland te bieden heeft, zoals lekker eten, water uit de kraan,alles werkt, een vertrouwd huis om me heen, iedereen makkelijk kunnen bellen, geen tijdsverschil enzz.Het was in het begin raar in Nederland te zijn en gek genoeg, nu na een aantal weken begin ik pas mijn favoriete volkskrant te lezen, blijkbaar duurt het even voor je na zo'n periode weer echt landt, ik ben nu weer op de hoogte van alles wat hier speelt en dan is het tijd om te vertrekken.
Komende zondag ga ik een lange reis tegemoet want ik heb een goedkope vlucht wat betekent dat ik 2 tussenstops heb. Met continental airles vlieg ik naar Newark (ik dacht eerst dat dat New York was maar het is New Jersy). Daar overnacht ik in een Best Western Hotel vlak bij het vliegveld en de volgende ochtend vlieg ik door naar Miami waar ik 5 uur moet wachten voor het doorvliegen naar Managua.
Ik verblijf weer op dezelfde plaats als de vorige keer, dus Casa Sacuajoche......Op 3 juni keer ik weer terug op Nederlandse bodem.
Mijn huis is deze keer verhuurd aan twee Argentijnen die op 11 maart hier aankomen!
In Nicaragua ga ik deze keer op school werken, ik ben benieuwd hoe het onderwijs functioneert en ik zal ingezet worden voor allerhande hulp bij het lesgeven..Ik houd jullie op de hoogte.
Marianne, ik heb geprobeerd hier in nederland te skypen maar dat lukte me niet...kun je je telefoonnummer en je skypenummer nog een keer opsturen?
Groetjes en tot in Nicaragua,
isolde

• 27 Februari 2009 - 07:16

Gerda:

Lieve Isolde,
    Ik wens je een goede reis en veel plezier en voldoening bij je werkzaamheden in Granada/Nicaragua.
    Doe de groetjes van mij aan al die lieve mensen daar: Anna, Tielo, Ernesto, Megan en Alvarro.
    Ik bel je nog wel en tot skype.

• 27 Februari 2009 - 12:14

Ilse:

Als ik de foto's zie krijg ik heimwee:) Lees graag hoe het je vergaat daar en vind het leuk dat we collega's zijn geworden!
    Ciao Ilse

• 04 Maart 2009 - 13:08

Mama:

isolde ben je goed aangekomen hoop dat je niet teveel last hebt jetleg het verschil van temperatuur is zeker even wennen of is het al gaan regenen hier is het nog geen lente zondag ben ik naar een concert geweest en heb erg genoten het was klaziek cabaret zang piano dwarsfluit en viool erg afwisselend verder geen niews alleen er was weer iets wat het niet deed maar jouw heb ik gekregen tot horens

• 07 Maart 2009 - 04:44

Ronald:

Op dit moment zou ik heel graag 18 graden hebben want ik snak erg naar zon. Het is iedere dag regen en hard werken dus het is wel mooi geweest. Ik heb het idee dat je leuke dingen doet als vrijwilliger en snel weer je draai hebt gevonden.