Terug naar Nederland
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
16 April 2009 | Nicaragua, Granada
Vandaag heb ik contact gehad met Djoser, een van mijn werkgevers nietwaar en ik moet naar nederland terug...Ik kan niet gebrukmaken van het vliegticket als ik niet gebruikmaak van de heenvlucht en bovendien willen ze me zien...Dus 3 juni land ik weer op Nederlandse bodem als alles goed gaat en op 29 juni vertrek ik dan weer naar Costa Rica en Pananama en kom dan 30 augustus weer terug om 05 september weer naar Spanje en Portugal te vertrekken en dan kom ik 20 september weer terug om 09 oktober weer naar Cuba te vertrekken....Wat een gereis he:-)
Ik hoop jullie allemaal in juni even te zien.
Isolde
17 April 2009 - 14:19
Miek:
Hoi Isolde,
Wat leuk dat jij het project met de computers coordineert, ik had de aankondiging ook op het journaal gezien.Ik ben heel benieuwd hoe de resultaten zijn en of er dan uitbreiding naar meer scholen plaats vindt.Ik heb een hele tijd niet gereageerd en dat heeft twee redenen:de eerste is dat ik te veel pijn had aan mijn rechter elleboog om te kunnen typen,nu heb ik een spuit gehad in mijn golfelleboog (nooit gegolfd hoor!)en gaat het stukken beter.Ik hoop dat het zo blijft.De tweede is dat er sprake van was dat ik een van onze projecten in Juigalpa zou gaan bezoeken omdat er problemen zijn en dan kwam ik natuurlijk naar Granada om samen nog wat te reizen.Maar helaas twee andere medewerkers van de SVLJ,die verantwoordelijk zijn voor dat project zijn nu in Juigalpa om orde op zaken te stellen.Ik heb veel presentaties gegeven ook voor Kids on the street op het Rijnlands,die leerlingen waren heel gemotiveerd. Op 24 april is de pyamadag,ben benieuwd hoeveel scholen er mee doen.
Samen met een vriendin ga ik 10 dagen naar Andalucia in de meivakantie naar Nerja ,ken jij dat gebied?We hebben een fly en drive en zien wel of we nog naar Granada (Alhambra)gaan, want we hebben het beiden al gezien,ik wil zeker gaan wandelen in de Alpujarras en hoop op mooi weer.Hier was het woensdag prachtig bijna zomers,ik ben heerlijk naar de bollenvelden ( ziet er prachtig uit ) en het strand gefietst.Nu is het een beetje somber en kouder maar het weekend belooft weer beter te worden.
Wat je vraag naar films betreft een heel goede film is "Slumdog Millionaire", heeft een Oscar gekregen,en speelt in India een jongen uit de Slums wint een grote prijs in een TV quiz.Wel een schrijnend beeld over armoede.
"Vicky Christina Barcelona" is een leuke ontspannende film en "Gran Torino" met Clint Eastwood als norse Korea veteraan, die zich ten doel stelt zijn buurjongen op het rechte pad te brengen als die geprobeerd heeft zijn oude auto te stelen.Met mijn filmclubje zijn dit de laatste films die we gezien hebben.Nu ga ik snel de boodschappen voor het weekend doen! Buen fin de semana y hasta la vista,Saludos,Miek -
19 April 2009 - 09:40
Tante Greeth:
Lieve Isolde,
Wat jammer dat je het niet regelen kon.Wat een gedoe voor jou.We zijn nu in Frankrijk. Heerlijk.
Met Pasen hebben we Gerda en Lizz nog gezien bij het Paasvuur.
Pas goed op jezelf.Greeth.