Kamer gevonden:-)
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
03 Oktober 2010 | Bolivia, Cochabamba
Nog even een vervolg...Ik heb een kamer gevonden...ideaal..Het is apart van het huis met eigen ingang en badkamer..Geen keuken maar dat hoeft ook niet en deze week gaan ze vragen de kabel van internet naar de kamer te verplaatsen en krijg ik tv en dus internet op mijn kamer!!!
Morgen om 11.00 uur trek ik erin.
Het is in een buitenwijk, een school ertegenover wel een drukke weg maar mijn kamer bevindt zich achter in de tuin en is aardig groot (groter als ik in Nicaragua gewend was). Er woont in het huis alleen een vrouw Zoia die overdag werkt en een oma, ze heeft een kind dat voor ortodontie studeert en de ander is in de verenigde Staten.
Ik ben helemaal blij, er is zelfs gras in de tuin en bloemen en boven mijn bed de molens van Nederland!
Dit alles kost me 150 dollar per maand alleen het eten moet ik nog even uitzoeken hoe ik dat ga doen...
Ik stuur jullie gelijk het adres:
Avenida Juan de La Rosa, # 721, tel. 4241347, Cochabamba...
isolde
03 Oktober 2010 - 13:37
Iisolde:
fijn dat een kamer hebt gevonden en naar je zin .zit je nu ook dicht bij je werk is het een goede buurt en dicht bij de stad Ga je maandag beginnen Zijn het aardige mensen /Hoe is de temperatuur daar nu Echt voorjaar /Vandaag schijnt de zon hier lekker Ben uit de kerk Piet en Greet geweest met
Bart en Jannie zefs soep gege3ten Maandag is een serige boom in mijn tuin omgegaan ik was er nog onder door gelopen Ik kon niet meer achterin de tuin komen ik heb meteen de tuinman gebelt en die is van half 2tot half 6 bezig geweest en de heleboom meegenomen wat een gedoe isolde veel sterkte in je niuwe baan liefs mamma