De Feria
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
10 Oktober 2010 | Bolivia, Oruro
Zoals jullie boven mijn bericht kunnen lezen ben ik weer in Oruro waar het zoals gewoonlijk koud en winderig is:-)
Vrijdag ben ik hier aangekomen voor het grootste evenement van het jaar voor Ayni, de Feria. Gisteren was het het grote moment...In een gebouw van de gemeente in een buitenwijk van Oruro verzamelden zich alle scholen, primair en secundair onderwijs, afkomstig uit Oururo en omgeving maar ook uit Tarija en Tupiza om hun ontwikkelde onderwijsmaterialen te tonen, zowel voor basis-onderwijs als voortgezet onderwijs. Zelf was ik jurylid en heb ik de studenten van de PABO begeleid bij het evalueren van de feria.
In vergelijking met vorig jaar waren er weer meer deelenemers, ongeveer 400 bezoekers hebben we gehad.
Ik zal de foto's op de website zetten....
verder ben ik deze week begonnen op de Nederlandse school, volgende keer daar meer over, nu moet ik even sokken kopen...ik ben sokken kwijt en wil graag twee gelijken hebben.
isolde
12 Oktober 2010 - 12:40
Karina:
Hai Isolde,
Je kunt me vinden via Karina@urway.nl, ik zie hier niet een mailadres van je..;-)
groetjes uit Holland waar de herfst begint