NOORWEGEN
Blijf op de hoogte en volg isolde
20 Februari 2008 | Nederland, Leiden
Komende vrijdagavond vertrek ik naar Noorwegen..Brrrrr Het is er koud. Ik ga een aantal dagen relaxen en daarna een groot internationaal congres bijwonen rondom e-twinning, dat is een netwerk waar heel veel Europese scholen op aangesloten zijn. Doel is via ICT te gaan communiceren, dus allemaal mensen komen met hun laptop. Ik hoop echter vooral door gewoon communiceren nuttige contacten op te doen en een project te gaan opzetten met andere lerarenopleidingen in alle delen van Europa, Oost/West/Zuid en Noord-Europa.
Mijn laptop gaat voor het eerst mee en in de hotels schijnt wireless internet te zijn, dus plaats gerust een berichtje!
Hadet(goodbye)
20 Februari 2008 - 16:36
Monique:
Hoi Isolde, wat doe je weer interessante dingen. Hoe lang blijf je weg? Als je terug bent moet je me maar eens het een en ander uitleggen over die projecten.
Goede reis, maak je niet te druk en zorg dat je ook kunt genieten.
Liefs Monique -
24 Februari 2008 - 11:19
Miriam:
Hallo Islode,
Van harte beterschap, Noorwegen is wel de moeite waard om nog eens te bezoeken. Wilfried en ik zijn er jaren geleden 3 weken geweest, een prachtig land.
Groetjes Miriam