Nicaragua en zo - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van isolde steen - WaarBenJij.nu Nicaragua en zo - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van isolde steen - WaarBenJij.nu

Nicaragua en zo

Blijf op de hoogte en volg isolde

07 December 2008 | Nicaragua, Granada

Beste allemaal,
Volgende week begint mijn tweede werkweek. Maandag hebben we alleen vrij omdat het Purissima is een heilige dag. Alle wijken strijden om de beste Mariafiguur die door de straten versleept wordt en morgen is het de competetie wie de mooiste heeft.
Vanaf maandag heb ik drukke werkdagen, s{ochtend geef ik computerles en {smiddag ga ik zo{n 16 kinderen helpen met geschiedenis en aardrijkskunde. Gisteren heb ik een geschiedenisexcursie voorbereid. Waar ik behoefte aan heb zijn visuele materialen, als je het woordgebruik hier in boeken ziet schrik je je rot.Het onderwijssyteem is hier nog zoals in nederland 50 jaar geleden wat betekent dat er gigantisch veel werk te verzetten is. Met unicef die probeert dit te verbeteren in het jaDER VAN DE MILLENNIUMDOELEN probeer ik dit aan de kaak te stellen.Inmiddels heb ik het

isolde

Beste allemaal, Een foto van mij tijdens een afscheidspraatje in Juan Diego, de school in Nicaragua waar twee leslokalen zijn gebouwd...Inmiddels ben ik vele projecten verder en op weg naar een zeer interessant nieuw project in Bolivia. Isolde

Totaal aantal bezoekers 211983