Eerste dagen met Gerda in Granada - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van isolde steen - WaarBenJij.nu Eerste dagen met Gerda in Granada - Reisverslag uit Granada, Nicaragua van isolde steen - WaarBenJij.nu

Eerste dagen met Gerda in Granada

Blijf op de hoogte en volg isolde

10 Januari 2009 | Nicaragua, Granada

Beste allemaal,
Inmiddels zijn Gerda en ik drie dagen smaen en we genieten volop.
De eerste dag is Gerda mee ge weest naar het project waar ik werk waar ze erg van onder de indruk was. Na een dutje en onze lunch(gerda eet ook gewoon met de pot mee) en een dutje zijn we {avonsds op stap geweest om de eerste straten van de stad te verkennen en heeft gerda zich in mijn favoriete winkel (een winkel dat alleen handgmaakte kleren maakt uit de plaats zelf) in hwet nieuw gestoken.
De volgende dag hjebben we Granada met zijn markt en de eerste straten bezocht, een kunsthandel, de eerste souvenirs zijn binnen!!!Verder zijn we naar het voormalig station en het park van de dichters geweest. Nicaragua staat bekend om zijn vele dichters in wiens verhalen de oorlog en de liefde vaak een rol speelt. In de avond hebben we een prachtige boottocht genmaakt net voor zonsondergang naar de isletas.( een eilandengroep van 365 kleine eilandjes hier in het meer bij Granada, waarop alle rijke en bekende families van Nicaragua een eigen eiland bezitten)
Vandaag zijn we vroeg vertrokken richting de vulkaan Mombacha en hebben nevelwouden gezien en uitzicht op de isletas die gevormd zijn door een vulkaanuitbarsting langgeleden. Daarna zijn we doorgereisd naar diairio en dioromo waar we vanaf de mirador met groots uitzicht op het laguna de Apoya genoten hebben van de lunch en vervolgens teruggelopen naar het park door echt heel echte nicaraguaanse dorpjes we hebben al heel wat foto{s die we binnenkort zullen opladen,
Groeten allemaal

• 11 Januari 2009 - 15:44

Mariel En Mathilde:

Wat leuk dat je al een nieuwe outfit hebt aangeschaft Gerda. We zijn erg benieuwd naar de foto's. Hoe warm is het daar eigenlijk.Isolde pas je op dat Gerda niet teveel eet, straks krijgt ze haar broek niet meer dicht. Zijn er nog knappe mannen met mooie gebruinde body.
    Groetjes van ons allemaal
    Paul,Hans, Alfons, Mariel, Til en Opa.

• 11 Januari 2009 - 20:49

Isolde:

gerda is nu aan het skypen dus even een reactie van isolde. Gerda heeft haar kabeltje niet bij zich dus we gaan proberen de foto{s met mijn kabeltje te dowmnloaden.Nou, gerda past zeker in haar broek straks..we lopen heel wat af!
    Er zijn hier zeker knappe gebruinde mannen met body, morgen gaan we naar een meer waar die vast te vinden zijn, er wordt hier ook veel gesurfd!!!
    groetjes en ik zal gerda dit berichtje laten aanvullen,
    isolde en gerda

• 12 Januari 2009 - 08:49

Paul & Anita & Kids:

Hoi Gerda en Isolde

Hier een berichtje uit Lattrop het is hier lekker koud, Paul heeft vannacht buiten geslapen in de hoogzit met min 23 graden dat is wel wat anders dan die lekkere warmte bij jullie Gerda hopelijk geniet je extra van deze vakantie en Isolde wat knap dat je dit allemaal doet Geniet er samen lekker van.

Groetjes Paul, Anita, Maik, Dize, Bram en Daan