WINTER!
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
25 April 2009 | Nicaragua, Granada
De winter komt eraan zoals iedereen hier nu zegt. Zelf vind ik het nogal grappig want het is nog steeds loeiheet, zo'n 35 graden maar er is gelukkig veel meer bewolking..Er waren zelfs al twee dagen deze week die volledig bewolkt waren.Ik moet zeggen dat dat wel heerlijk is. Ze zeggen hier dat het nu snel gaat regenen..deze week was het al heel grijs en iedereen dacht dat het zou beginenn maar nee nog niet afgezien van wat spetters.
De komst van de winter heeft ook andere gevolgen. Er zijn nogal wat mensen ziek geworden, net als in Nederland:-), door de verandering in weer..
Wat iets minder is dat we van de week in mijn barrio waar ik werk een uitbraak van Dengue hadden. De school moest ontruimd worden en van de gemeente kwamen er mannen om alles te bespuiten om het schoon te krijgen. Inmiddels zijn er al aardig wat mensen ziek van Dengue..Het komt van stilstaand water en troep en die heb je hier natuurlijk. Ik ga me de komende week op school maar eens flink Deten.
Verder hebben we luizen op school, ook natuurlijk door een gebrek aan hygiene.
Ik denk dat het heel goed zou zijn als hier eens een heel groots opgezet ontwikkelingsproject opgezet zou worden gericht op hygiene..
Met mij gaat het verder prima en dit weekend ga ik verder aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe programma's voro de computertjes...Volgende week is een korte week omdat ze donderdag weer capationes hebben. Dat hebben docenten hier altijd aan het einde van de maand maar ik ben er nog niet helemaal achter wat er dan precies gebeurt:-)
Groetjes allemaal,
isolde