Op weg naar Venezuela
Door: Isolde
Blijf op de hoogte en volg isolde
01 Mei 2010 | Trinidad en Tobago, Scarborough
Momenteel ben ik nog op Tobago. Het is een prachtig eiland, met name de kust...Het is echt wat je noemt een bounty-eiland...Ik las vanochtend een verhaal dat Robinson Crusoe hier geweest was:-)Ik kan me dat helemaal voorstellen....:-)
Na een tijdje beraadslagen en verschillende opties uit te zoeken heb ik besloten dinsdag 4 Mei naar Venezuela te vliegen (ik zat eerst aan de Nederlandse eilanden als Sint maarten te denken, maar accommodatie is daar zo verschrikkelijk duur). Ik vlieg dan naar Caracas waar ik een boek kan kopen en verder kan gaan met plannen. Mijn plan is om naar Playa Colorada te gaan en daar een paar maanden te blijven en dan verder te reizen naar Brazilie, waar ik ook meerdere plekken heb om vrijwilligerswerk te doen.
In de tussentijd hoor ik misschien toch nog wat van mijn visum voor Suriname waar ik binenn drie maanden een antwoord op krijg! Maar, eerlijk gezegd geloof ik er niet meer in...
Ik heb mooie bounty-foto's en zodra ik de gelegenheid heb zal ik ze erop zetten:-)
Groetjes uit het zeer engelse Tobago
Isolde
03 Mei 2010 - 09:44
Isolde:
Ik heb de foto.s gezien wat een mooi gebied een paradijs .Zijn dat de mensen waar in Trinidat in huis bent ge weest ?veel sucses met al je plannen liefs mama -
03 Mei 2010 - 09:46
Isolde: